Salad a lunch box JOSEPH JOSEPH GoEat™, sada 2ks, zelené

Salad a lunch box JOSEPH JOSEPH GoEat™, sada 2ks, zelené

Joseph Joseph



Popis produktu

Vaše děti nebo vy ještě stále nosíte svačinu a oběd v plastových krabičkách a nepraktických jídlonosičích? Rozlučte se s nimi a dopřejte si kulturu stolování, zda už jste v práci, ve škole nebo na cestách. Přicházejí LUNCH BOXY, praktické krabičky na svačinu, obědy a jiné pochutiny.

Tato sada boxů spolehlivě oddělí jednotlivé pokrmy Vašeho oběda či svačiny. Každá z nádob se skládá z větší, poloprůhledné plastové misky a menší (zelené) horní misky,která se uzavírá těsnícím silikonovým víčkem. Pokud dáte do misek jídlo, horní miska se nasadí spodním dnem nahoru a obě se spojí plastovým aretačním rámečkem. Pro úsporu místa se prázdné misky zasadí jedna do druhé.

V této sadě najdete: 

GoEat™ Lunch Box - spodní miska na suché potraviny a horní, menší miska s těsnícím silikonovým víčkem a dělicí přepážkou. Rozměry: 19x14x8,5 (6*)cm (*prázdné) / obsah misek - 500/700ml

GoEat™ Salad Box- spodní miska na suché potraviny a horní, menší miska s těsnícím silikonovým víčkem a malou nádobkou na dresink (šroubovací uzávěr). Rozměry: 15x15x9,5 (6,9*) cm (*prázdné) / obsah misek - 400/700ml + nádobka na dresink 20ml

Misky a silikonové víčka je možné umývat v myčce a ohřívat v nich jídlo v mikrovlnné troubě, aretační kroužek/rámeček není vhodný do mikrovlnné trouby.  

Další informace

Kód výrobku 98244
Kolekce GoEAT
Barva zelená
Materiál plast, silikon
Mikrovlnka nevhodné do mikrovlnky