Nástroj na avokádo a forma na ztracené vejce JOSEPH JOSEPH - snídaňový set
Popis produktu
Praktický nástroj umožňující kompletní zpracování avokáda - oloupete, vypeckujeme i naporcujeme na plátky. To vše pomocí jednoho jediného nástroje. Obsahuje totiž skládací plastový nožík, nerezový odstraňovač pecky a plátkovač.
Rozměry: 6,6 x 1,8 x 18 cm.
Výrobek je vhodný do myčky nádobí.
JOSEPH JOSEPH Poach Pro ™ - forma na ztracené vejce.
Umožňuje přípravu ztracených vajec, které budou v konečném výsledku vypadat jako od profesionála.
Rozměry: 24,5 x 9,4 x 9,1 cm
Výrobek je vhodný do myčky nádobí.
Použití:
1. Odšroubujte žluté víčko. Potravinovou fólii o rozměrech 30 x 30 cm umístěte na spodní část formy podle obrázku (používejte certifikované fólie s odolností do 100 ° C).
2. Vnitřní povrch jemně potřete malým množstvím olivového oleje.
3. Následně vlijte rozklepnuté vejce. Podle potřeby dochuťte bylinkami nebo kořením.
4. Plastovou fólii přehněte tak, že v ní vejce bude úplně uzavřeny.
5. Zastrutkujte horní víčko a odstraňte přesahující fólii.
6. Formu opatrně vložte dnem vzhůru do vařící vody. Sledujte dobu vaření. Pozor - pára vás může opařit, nenechte vodu vyvřít.
7. V polovině doby vaření formu otočte vidličkou dnem dolů.
8. Vyberte formu z hrnce a nechte mírně vychladnout. Odšroubujte víčko víčko a vyjměte vejce s fólií.
9. Opatrně odstraňte fólii a servírujte.
(Viz fotogalerii)
Doba vaření:
Tekutý žloutek - 6 minut (v polovině doby vaření obraťte)
Měkký žloutek - 8,5 minuty (v polovině doby vaření obraťte)
Pevný žloutek - 11 minut (v polovině doby vaření obraťte)
Doby vaření jsou orientační - stanoveny pro vařené středně velkých vajec (58g.) Skladovaných při pokojové teplotě. Dobu vaření přizpůsobte vlastním podmínkám. Pokud bylo vejce vybrány z chladničky dobu vaření prodlužte o 1 minutu.
Další informace
Kód výrobku | 20114 |
---|