Misky na šperky/klíče s otočným stojanem Yamazaki Tosca, bílé

Misky na šperky/klíče s otočným stojanem Yamazaki Tosca, bílé

YAMAZAKI


567 Kč


Na našem skladě U vás může být za 3 dny (pondělí 29.4.)

Přidat do oblíbených


Popis produktu

Elegantní plastové misky (4ks.) na šperky, manžetové knoflíky či hodinky od japonské společnosti Yamazaki. Misky jsou otočné, kolem dřevěného stojanu s kovovou základnou. Dřevěný stojan však neslouží jen jako praktická součást výrobku, díky které si ze čtyř misek víte pootevřít jen tu, kterou potřebujete. S bílý plastem také vytváří krásnou kombinaci průmyslových a přírodních materiálů, která z praktické a kompaktní součásti vašeho toaletního stolku vytváří i vkusný bytový doplněk.

Stojanu navíc nechybí stabilita a to ani při současném použití všech čtyř misek najednou. Je totiž vybaven nenápadnou stojánkovou ploténkou, která po zaklapnutí lícuje s okrajem misek a váš stojan se jen tak lehce nepřevrhne.

Může posloužit i v předsíni jako elegantní odkládací miska na klíče pro celou rodinu, nebo dokonce jako misky na různé druhy oříšků na jídelním stole. Tyto důmyslně navrženy misky od společnosti Yamazaki by tedy u vás mohli najít své uplatnění iv případě, že si velmi nepotrpíte na nošení šperků.

Další informace

Kód výrobku 03408
Materiál plast, kov, dřevo
Rozměr 10 x 10 x 12,2 cm.
Barva bílá